Consultanta Linux

Consultanta Linux

Oferim consultanta linux pentru servere (instalari, configurari, migrari, administrare) si pentru serviciile instalate (mail,web,ftp,vpn,fileserver).
Necesitatile de securitate IT nu sunt solutii statice care pot fi rezolvate o singura data. O atentie constanta trebuie sa se indrepte tot timpul catre riscuri, amenintari si catre datele sau informatiile care trebuie protejate.
Securitatea IT reprezinta procesul prin care o companie isi protejează şi securizează sistemele sale şi modul prin care faciliteaza implementarea acestor politici pentru a mentine in stare cat mai buna de functionare si atunci cand compania are nevoie de sistemul informatic si pentra a evita sustragerea de informatii vitale pentru operaţiunile sale.

LINUX este un sistem de operare complex avand pachete de instalare unde se regasesc o multitudine de programe. Este un sistem extrem de facil si foarte diferit de Windows.
Companiile care sunt interesate sa-si gazduiasca afacerea on-line pe servere proprii pot opta pentru servere la sediu sau servere localizate intr-un datacenter.

Servere Virtuale    Configurare Linux    Configurare Servere Mail

Daca aveti un proiect la care va ganditi si considerati ca va poatem fi de ajutor sau doriti informatii suplimentare, va rugam sa accesati pagina de Contact.
Garantam ca veti fi multumiti de serviciile pe care le oferim.